This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Kontakta oss

Dorotea Stellmach

Dorotea har varit verksam inom vårdbranschen i 25 år. Hon började som sjuksköterska och kommer närmast från rollen som regionansvarig på omsorgsföretaget Attendo. På Altura är Dorotea ansvarig för konceptutveckling.

Konceptutveckling
dorotea.stellmach@alturafastigheter.se
+46 (0) 709 468 597

Carl-Adam von Schéele

Carl-Adam har tidigare arbetat på McKinsey & Company och även arbetat med affärsutveckling på MTGx. Han har en civilekonomsexamen från Handelshögskolan i Stockholm. På Altura arbetar Carl-Adam med affärsutveckling.

Affärsutveckling
carl-adam@alturafastigheter.se
+46 (0) 702 714 331

Fredrik Häggbom

Fredrik har gedigen erfarenhet inom utveckling av samhällsfastigheter, senast från Hemsö. Han har en kandidatexamen inom byggteknik och en masterexamen inom industriell ekonomi och management. På Altura ansvarar Fredrik för projektutveckling.

Projektutveckling
fredrik.haggbom@alturafastigheter.se
+46 (0) 708 863 959

Kjell Stenudd

Kjell har många års erfarenhet av att starta, driva och utveckla verksamheter inom vård, omsorg och dess fastigheter. Han grundade Team Vårdpilen och arbetade sedan med affärsutveckling inom Aleris och Vectura. Han har utbildats vid Probana Business School, IHM Business School och Företagsuniversitetet. På Altura arbetar Kjell med affärsutveckling.

Affärsutveckling
kjell.stenudd@alturafastigheter.se
+46 (0) 705 83 83 68

Felix Paljak

Felix har erfarenhet inom projektutveckling och investeringar på Unibail-Rodamco. Han har en civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi och en masterexamen inom hållbar utveckling och miljö. På Altura arbetar Felix med affärsutveckling.

Affärsutveckling
felix.paljak@alturafastigheter.se
+46 (0) 735 46 66 32

Dan Isaksson

Dan har lång erfarenhet från den svenska och internationella byggsektorn, med speciell kompetens inom försäljning och internationella inköp. På Altura arbetar Dan med affärsutveckling.

Affärsutveckling
dan.isaksson@alturafastigheter.se
+46 (0) 70 180 15 99

Josefin Winkler

Josefin har flera års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, senast kommer hon från Ebab där hon arbetade med inköp och projektledning. Hon har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad från KTH. På Altura arbetar Josefin med projektutveckling.

Projektutveckling
jowi@nrep.com
+46 (0) 709 79 43 33

Olle Berglund

Olle har en mångårig erfarenhet av affärsutveckling inom fastighetssegmentet och kommer senast från Einar Mattsson. Han har civilingenjörsexamen inom Väg- och Vattenbyggnad från Chalmers Tekniska högskola. På Altura arbetar Olle med affärsutveckling i Stockholmsregionen.

Affärsutveckling
olbe@nrep.com
0731452764